0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Opslagruimte bij Middelburg huren voor uw spullen 

Gaat u binnenkort verhuizen naar een kleinere woning? Start u over een aantal weken met de verbouwing van uw huis? In beide gevallen kan het huren van opslagruimte bij Middelburg interessant zijn. De opslagruimte biedt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om overgebleven meubels tijdelijk elders onder te brengen. Zo hoeft u ze niet mee te nemen naar uw nieuwe woning en hoeven ze daarbij niet overhaast verkocht te worden. In het geval van een verbouwing wilt u voorkomen dat de meubels beschadigd raken. Het huren van opslagruimte bij Middelburg is daarom het overwegen waard. Het voorkomt daarbij dat de meubels in de weg staan. 

Mogelijkheden bij opslagruimte rond Middelburg huren

Geijtenbeek Verhuizers biedt u verschillende mogelijkheden bij het huren van opslagruimte rond Middelburg. Naast de mogelijkheid om opslagruimte te huren voor uw inboedel, bieden we u ook de mogelijkheid om archiefstukken bij ons te stallen. Zo hoeft u deze niet binnen uw bedrijfspand op te slaan. Het is zelfs mogelijk nieuwe stukken door ons aan uw archief toe te laten voegen. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar! Het laten opslaan van uw auto is een derde mogelijkheid. Dit is bijvoorbeeld interessant wanneer u in de herfst en winter niet met uw cabrio rijdt. 

Direct opslagruimte bij Middelburg aanvragen

Heeft u op korte termijn opslagruimte bij Middelburg nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen naar een geschikte oplossing kunnen zoeken. We denken graag met u mee over de meest geschikte opslagruimte voor uw spullen. Welk formaat is vereist? Aan welke klimatologische omstandigheden moet de opslagruimte voldoen? Enzovoorts. Uw spullen moeten veilig en droog bewaard kunnen worden.

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA