0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Opslagruimte Terneuzen

Er zijn diverse redenen te bedenken waarom u voor korte of langere tijd plek tekort heeft voor uw spullen in terneuzen en een opslagruimte nodig heeft. Wellicht bent u bezig met een verbouwing en moeten uw spullen tijdelijk aan de kant. Of u gaat voor een bepaalde periode naar het buitenland, maar u wilt niet al uw spullen meenemen. Maar ook wanneer u gaat verhuizen, kunt u soms tijdelijke opslag nodig hebben. Geijtenbeek Top Movers biedt u daarvoor verschillende mogelijkheden.

Verhuizingen en opslag

Geijtenbeek Top Movers is een professioneel verhuisbedrijf. Wij verzorgen zowel zakelijke als privé verhuizingen en kunnen u ook van dienst zijn bij een internationale verhuizing. Daarnaast bieden wij mogelijkheden tot het opslaan van goederen, of dat nu gaat om een inboedel, zakelijke opslag of bijvoorbeeld een auto. Onze opslagruimte Terneuzen is hypermodern en beschikt over opslagunits in diverse afmetingen. Uw privacy wordt door ons gewaarborgd en staat evenals veiligheid en efficiency bij ons centraal. De ruimte staat onder dagelijks toezicht en wordt bovendien beveiligd door camera’s en door een professioneel beveiligingsbedrijf.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft of meer informatie wilt over onze opslagruimtes, dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 0113 230 230. U kunt ook een bericht sturen naar mail@geijtenbeek.com. Voor een vrijblijvende offerte met een kostenindicatie kunt u het offerteformulier invullen. Daarnaast kunt u ook een thuisbezoek aanvragen voor een offerte op maat. Eén van onze medewerkers komt dan bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn u graag van dienst.

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA