0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Opslagunits Zeeland

Heeft u opslagunits Zeeland nodig? Er zijn vele redenen aan te voeren waarom tijdelijk of voor langere tijd wat meer ruimte nodig is. Dit kan ook verschillende soorten spullen betreffen. Om die reden is het goed om te weten dat wij u kunnen helpen met de opslag van allerlei soorten goederen. Dit komt onder andere doordat onze units voldoen aan alle moderne eisen die hieraan gesteld kunnen worden. Daardoor hoeft het geen enkel probleem te zijn om bijvoorbeeld spullen die heel dierbaar zijn of heel kwetsbaar zijn op te slaan.

De voordelen

Er is een flinke reeks aan voordelen te noemen aan de units. Zo zijn ze bijvoorbeeld voorzien van klimaatbeheersing. Daardoor is het altijd de juiste temperatuur. Bovendien zijn ze goed beveiligd. Het gaat dan bijvoorbeeld om camera’s om diefstal tegen te gaan, maar ook om alarmen om zowel diefstal als brand vroegtijdig te kunnen ontdekken. Daarnaast is er goed toezicht. In dat opzicht is het dus niet duur om op deze manier spullen op te slaan die tijdelijk even niet thuis of op kantoor kunnen staan.

Contact opnemen

Wilt u een unit huren? Of heeft u eerst nog enkele vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen om hierover te spreken. U kunt ons dan bijvoorbeeld bellen. 0113 230 230 is het nummer dat hiervoor te gebruiken is. Ook het contactformulier invullen voor een offerteaanvraag is een optie. Ook kunt u natuurlijk eerst een e-mail sturen met daarin de vragen die u heeft. Dat kan naar mail@geijtenbeek.nl. U krijgt dan spoedig antwoord.

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA