0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Professionele aanpak bij projectverhuizing in Vlissingen

Iedere verhuizing kan gezien worden als een los project. In het bijzonder, wanneer het bijvoorbeeld om de verhuizing van een zorginstelling of school gaat. Hierbij komt vaak veel meer kijken, dan bij de verhuizing van een particuliere inboedel. De inboedel van een zorginstelling is doorgaans groter en bevat daarbij meer kwetsbare voorwerpen. Denk aan de medicijnen, medische apparatuur, enzovoorts. Daarbij wilt u de overlast voor uw patiënten tot een minimum beperken bij een verhuizing. Dit zorgt immers al voor voldoende stress! Voor een projectverhuizing in Vlissingen bent u bij Geijtenbeek Verhuizers op de juiste plek. 

Projectverhuizing in Vlissingen voorbereiden

Een projectverhuizing in Vlissingen begint voor ons bij een gedegen voorbereiding. Zo starten we met een inventarisatie van de te verhuizen inboedel. Welke elementen vergen speciale aandacht? Hoe kunnen we schade aan de elementen van uw inboedel tegengaan? Enzovoorts. Op basis van deze inventarisatie stellen we samen met u een plan van aanpak op. In welke volgorde kan de inboedel het beste verhuisd worden? Alles met het doel om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen voor alle betrokkenen. We zijn pas tevreden, als de overlast tot een minimum beperkt is. 

Meer informatie over een projectverhuizing in Vlissingen

Staat u ook voor een grote verhuizing? In dat geval voorzien we u graag van persoonlijk advies. We kunnen onze ervaring voor u inzetten, om samen tot een succesvol verloop van de projectverhuizing in Vlissingen te komen. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we onze mogelijkheden aan u voor kunnen leggen. Gaat het bij u om een zorginstelling, een school of een ander type verhuizing? 

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA