0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Hulp bij een projectverhuizing in Zeeland

Geijtenbeek Verhuizers helpt u bij verschillende soorten verhuizingen. Denk bijvoorbeeld aan een particuliere verhuizing naar een nieuwe woning, een bedrijfsverhuizing, enzovoorts. Ook voor een projectverhuizing in Zeeland kunt u op onze verhuizers rekenen. Bij een projectverhuizing in Zeeland kunt u bijvoorbeeld denken aan de verhuizing van een school of zorginstelling. Bij dergelijke verhuizingen komt vaak nog meer kijken, dan bij een particuliere verhuizing. Zo wilt u de overlast voor uw cliënten of leerlingen tot een minimum beperken. Daarbij is het in het geval van een verhuizing van medische instellingen noodzakelijk om medicijnen op een hele specifieke wijze over te brengen. Vaak moeten deze immers gekoeld blijven. Geijtenbeek Verhuizers beschikt over de benodigde ervaring om een dergelijke verhuizing voor u uit te voeren. 

Aanpak bij een projectverhuizing in Zeeland

Bij een projectverhuizing in Zeeland beginnen we met een uitgebreide inventarisatie van uw inboedel en wensen. Welke spullen moet op welk moment verhuisd worden? Hoe kunnen de spullen het beste worden meegenomen? Enzovoorts. Op basis van deze inventarisatie stellen we een verhuisplan op. In dit verhuisplan leggen we precies vast, welke elementen van uw inboedel op welk moment verhuisd zullen worden. Zo weet u precies waar u aan toe bent tijdens de projectverhuizing in Zeeland. 

Projectverhuizing in Zeeland inplannen

Begint u binnenkort zelf aan een projectverhuizing in Zeeland en kunt u hier hulp bij gebruiken? Of wilt u meer weten over onze aanpak bij een projectverhuizing? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hierover kunnen informeren. We vertellen u graag meer over onze werkwijze, ervaring en kennis op het gebied van verhuizingen. 

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA