0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Projecten

Honderden werkplekken, kilometers aan boeken of archiefmateriaal, speciale objecten, gevaarlijke stoffen of omvangrijke magazijnen? 

Facilitaire verhuisspecialisten

Geijtenbeek Top Movers is van huis uit volledig thuis op de zakelijke markt. Met een doordachte en professionele aanpak heeft Geijtenbeek door de jaren heen een indrukwekkende referentielijst opgebouwd. Niet alleen kantoren maar ook bibliotheken, musea, ziekenhuizen, laboratoria, scholen en archieven staan op deze lijst.
 

Verhuismanagement

Van een professionele verhuisorganisatie als Geijtenbeek mag u meer verwachten. Ervaren vakmensen weten hoe ze een verhuizing aanpakken, begeleiden en uitvoeren. Als PPV-gecertificeerd projectverhuizer heeft Geijtenbeek ervaring met het compleet organiseren en begeleiden van complexe zakelijke verhuizingen. Dit garandeert een soepel verloop en een goede start op de nieuwe locatie.
 
Geijtenbeek zorgt voor ondersteuning en begeleiding, voor tussentijdse opslag van uw materialen, en ook de verhuizing van uw ICT-apparatuur en servers is bij Geijtenbeek in goede handen.
Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA