0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Werkwijze bij een seniorenverhuizing in Middelburg 

Een seniorenverhuizing in Middelburg vergt een iets andere aanpak, dan een verhuizing van een reguliere gezinswoning. Mogelijk vormen medische apparaten een onderdeel van de inboedel van senioren, mogelijk zijn er veel antieke en kwetsbare meubels bij de verhuizing mee te nemen, enzovoorts. Geijtenbeek Verhuizers is gespecialiseerd in het uitvoeren van een seniorenverhuizing in Middelburg en de omgeving hiervan. Samen met de bewoners stellen we een plan op, om meubels veilig en snel over te brengen naar een nieuwe woning. Hierbij doen we er alles aan, om het ongemak voor een oudere tot een minimum te beperken. 

Seniorenverhuizing in Middelburg laten uitvoeren 

Bij een seniorenverhuizing in Middelburg staat uw gemak voorop. Wij vinden het belangrijk dat u soepel naar uw nieuwe woning kunt verhuizen, zonder veel stress te ervaren van alles wat er rond de verhuizing komt kijken. Daarbij wilt u ervan verzekerd zijn, dat uw inboedel heelhuids aankomt bij uw nieuwe woning en appartement. Wilt u een deel van uw bestaande inboedel achterlaten en laten afvoeren? Ook daarvoor bieden we mogelijkheden. We vertellen u hier graag meer over tijdens een eerste kennismaking. Zo kunt u een verhuizing helemaal naar uw wensen en voorkeuren laten uitvoeren. 

Onze verhuizers helpen u bij een seniorenverhuizing in Middelburg 

Wanneer u meer wilt weten over het laten uitvoeren van een seniorenverhuizing in Middelburg staan we u graag te woord. Neem vrijblijvend contact met ons op, om uw mogelijkheden en wensen door te spreken. Samen bekijken we hoe uw verhuizing naar een nieuwe woning het beste kan worden aangepakt. Door een totaalpakket te leveren, zult u nauwelijks hinder ondervinden van de verhuizing. 

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA