Klantenwaardering:
4.4/5
Geijtenbeek Verhuizers
0113 – 230 230 We staan voor u klaar!

Seniorenverhuizing Tholen

Hulp bij een seniorenverhuizing rond Tholen

Een seniorenverhuizing bij Tholen vergt vaak een net iets andere aanpak, dan de meeste particuliere verhuizingen. U wilt het een ouder of kennis zo comfortabel mogelijk maken bij een doorgaans toch al spannende verhuizing naar een nieuwe woning. Geijtenbeek Verhuizers draagt hier graag aan bij! Onze verhuizers hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van een seniorenverhuizing bij Tholen. Vooraf vertellen we u precies hoe we hierbij te werk gaan en waarmee rekening moet worden gehouden. Op basis van de exacte wensen van de aanvrager stellen we een plan op voor een soepel verlopende, veilige verhuizing.

img_7098_38842120452_o-
verhuis uitpakken

Aanpak seniorenverhuizing bij Tholen

Bij een seniorenverhuizing rond Tholen moeten er vaak klassieke, kwetsbare elementen uit de inboedel worden verhuisd. Naast de bank, eettafel en bijvoorbeeld eetkamerstoelen. Geijtenbeek Verhuizers beschikt over verschillende beschermende hulpmiddelen die schade aan deze elementen van de inboedel helpen te voorkomen. Denk aan een fraaie klassieke kast of bijvoorbeeld een aantal schilderen en soortgelijke kunstobjecten. Laat u de volledige seniorenverhuizing bij Tholen door onze verhuizers uitvoeren, of pakt u de inboedel vooraf zelf alvast in? Het kan een mooi moment zijn om de inboedel schoon te maken of te sorteren, voordat deze wordt overgebracht naar een nieuwe woning.

Plannen van een seniorenverhuizing bij Tholen

Verhuist u of iemand in uw omgeving binnenkort naar een nieuwe woning of een kleiner gelijkvloers appartement? Neem eens contact met ons op, we vertellen u graag meer over onze aanpak bij een seniorenverhuizing rond Tholen. Ook kunnen we direct een afspraak maken voor het moment van verhuizen en de inventarisatie van de inboedel. Gaat het om een veel kleinere woning dan u nu heeft? U kunt overgebleven meubels in onze opslag laten opslaan, zodat u deze in alle rust kunt verkopen of sorteren

adviseur