0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Seniorenverhuizing Zeeland

Wanneer u al wat ouder bent en gaat verhuizen dan ziet u hier wellicht als een berg tegenop. Spullen inpakken, verlichting en wandversieringen verwijderen, meubels uit elkaar halen, u ziet het wellicht helemaal niet zitten. Dan kunt u gebruik maken van de speciale service van Geijtenbeek Verhuizers. Wij verzorgen een zogenaamde seniorenverhuizing Zeeland voor ouderen. U kunt daarbij zelf aangeven wat u wilt dat er gedaan wordt of eventueel de kinderen of andere familie. Het inpakken van dozen en op het nieuwe adres weer uitpakken, aansluiten en ophangen van verlichting, aansluiten van apparaten, het kan allemaal worden verzorgd. Zo heeft u zelf geen omkijken naar de verhuizing. 

De seniorenverhuizing Zeeland biedt uitkomst

Als u verhuist naar een verzorgingscentrum dan moet uw oude woning natuurlijk leeg. U kunt vaak mar een klein deel van uw inboedel en huisraad meenemen. In dit geval kunt u gebruik maken van een seniorenverhuizing Zeeland. Uw huis wordt leeg gehaald, overtollig meubilair en huishoudelijke apparaten worden afgevoerd. Ook als uw ouder of grootouder komt te overlijden kunt u gebruik maken van onze service. Wij kunnen een kamer in een verzorgingstehuis conform de regels binnen twee dagen bezemschoon opleveren, klaar voor een nieuwe bewoner. Een hele zorg minder voor de nabestaanden. 

Wilt u gebruik maken van onze seniorenservice?

Wanneer u gebruik wilt maken van de seniorenservice komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Samen met u en eventueel een familielid zetten we op papier van welke service u gebruik wenst te maken en op welke dag de verhuizing zal plaatsvinden. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0113 – 230 230. U kunt ook per e-mail contact met ons opnemen, ons adres is mail@geijtenbeek.com

 

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA