Klantenwaardering:
4.4/5
Geijtenbeek Verhuizers
0113 – 230 230 We staan voor u klaar!

Verhuisbedrijf Kapelle

Verhuizen doe je met verhuisbedrijf Kapelle

Je gaat verhuizen en zoekt een verhuisbedrijf Kapelle. Verhuisbedrijf Geijtenbeek Top Movers neemt je graag alles uit handen. Of het nu gaat om een particuliere verhuizing, een bedrijfsverhuizing of een internationale verhuizing, wij verhuizen elke klant graag. Ook verhuren wij opslagruimte, waar spullen korte of langere tijd veilig gestald kunnen worden.

Pand Geijtenbeek
Opslag container

Verhuisbedrijf Kapelle met breed dienstenpakket

Geijtenbeek Top Movers is een familiebedrijf dat al ruimt tachtig jaar meegaat. We zijn een kleinschalig en servicegericht bedrijf met twaalf medewerkers. We zijn vanzelfsprekend Erkend Verhuizer, daarmee ben je zeker van een veilige verhuizing. Maar ons bedrijf is ook PPV-gecertificeerd, voor zakelijke klanten een extra zekerheid. Ons dienstenpakket is erg breed, wij kunnen zorg dragen voor diverse soorten verhuizingen. Denk aan het verhuizen van privé inboedel, verhuizing van senioren met uitgebreide service, emigratieverpakking en wereldwijd verhuizen, personeelsverhuizing binnen en buiten Europa, verhuizen van musea en kunstcollecties, bedrijfsverhuizingen, verhuizing van scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen, fabrieken en machineparken. Ook kunnen wij het projectmanagement bij een verhuizing op ons nemen en verzorgen wij archiefopslag en archiefbeheer. Wij beschikken over een moderne opslagruimte, waar inventarissen tijdelijk gestald kunnen worden, maar je ook hierbij ook denken aan seizoensopslag voor auto’s, boten en motoren.

Neem contact met ons op

Onbezorgd verhuizen, dat doet je met de verhuizers Geijtenbeek Top Movers. Voor een op maat gemaakte offerte of meer informatie over onze diensten kunt je ons op de volgende manieren bereiken. Per telefoon op nummer 0113 230 230, per mail via mail@geijtenbeek.com, maar ook per fax zijn wij bereikbaar: 0113 820 210.