0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuisbedrijf Ouwerkerk

Wanneer u een verhuisbedrijf in Ouwerkerk in wilt schakelen, dan wilt u uiteraard zeker zijn dat dit verhuisbedrijf u een zorgeloze verhuizing garandeert. Uiteraard brengt een verhuizing altijd wel wat stress met zich mee, maar u wilt niet voor grote obstakels komen te staan. Geijtenbeek Top Movers is een verhuisbedrijf nabij Ouwerkerk dat u alle zorgen om de verhuizing op professionele wijze uit handen neemt. Alle medewerkers van ons verhuisbedrijf in de regio Ouwerkerk zijn in het bezit van een VOG-verklaring en de onderneming is PPV-gecertificeerd.

Een vriendelijk verhuisbedrijf nabij Ouwerkerk

Geijtenbeek Top Movers is het verhuisbedrijf in de regio Ouwerkerk die u een fijn verloop van uw verhuizing garandeert. Als ervaren en gedreven verhuisbedrijf in de omgeving van Ouwerkerk staan wij klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden een zeer complete dienstverlening, welke wij eenvoudig kunnen aanpassen aan uw wensen en eisen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voor een goede opslagruimte voor de inboedel zorgen. Tevens kunt u bij ons verhuisbedrijf in de regio Ouwerkerk terecht voor internationale verhuizingen.

Verhuisbedrijf voor Ouwerkerk en omstreken

Als uw professionele verhuisbedrijf in de regio Ouwerkerk zorgen wij er graag voor dat de verhuizing verloopt zoals het hoort. Wij gaan met respect met uw eigendommen om en zorgen ervoor dat u zich snel kunt settelen in de nieuwe woon- of werkruimte. Ons verhuisbedrijf is niet alleen in Ouwerkerk actief, maar in heel Zeeland en West-Brabant. Wilt u meer weten? Bel dan naar 0113-230230 (vestiging Goes) of naar 0164-246121 (vestiging Bergen op Zoom). U kunt uiteraard ook een mail sturen, naar mail@geijtenbeek.com.

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA