0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuisbedrijf voor senioren Zeeland

Een verhuisbedrijf voor senioren in Zeeland maakt een zware operatie zoals een verhuizing een stuk beter te realiseren. Geijtenbeek Verhuizers heeft veel ervaring met het verzorgen van deze verhuizingen. Daardoor kan op basis van de kennis die is opgedaan worden gezorgd dat er zonder veel overlast snel van de oude woning naar de nieuwe kan worden overgegaan. Dit is natuurlijk een belangrijk voordeel dat veel rust en zekerheid geeft. Om die reden is dit dus ook slim om te doen.

Het juiste verhuisbedrijf voor senioren in Zeeland

Een belangrijke reden om voor een verhuisbedrijf voor senioren in Zeeland te kiezen is natuurlijk het feit dat op deze manier gezorgd kan worden dat er minder stress gedurende de verhuizing zal ontstaan. Al het zware werk wordt immers uit handen genomen. Eigenlijk hoeven de bewoners zelf niet heel veel meer te doen dan aanwijzingen te geven waar nodig en verder gewoon ontspannen naar de overgang toe te leven. Het is dan ook belangrijk dat hier optimaal gebruik van gemaakt wordt.

Het opnemen van contact

Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met Geijtenbeek Verhuizers. 0113-230 230 is bijvoorbeeld het telefoonnummer dat direct gedraaid kan worden om in gesprek te raken. Daarnaast is het ook mogelijk om via mail@geijtenbeek.com een e-mail te sturen. Wie echter snel in contact wil komen op een moment dat het goed uitkomt vult gewoon het contactformulier op de website in. Daardoor is het dus mogelijk om op elke gewenste manier snel te zorgen dat alles in gang wordt gezet.

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA