0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Veilig en vertrouwd verhuizen met verhuisbedrijf Terneuzen

Ga je verhuizen, dan komt er een boel werk op je af. Verhuisbedrijf Geijtenbeek Top Movers neemt je graag alle werk uit handen. Een grote of kleine verhuizing, over lange afstand, of zelfs over de landsgrenzen, wij bieden elke klant vertrouwde service en kwaliteit. Wij regelen je verhuizing tot in de puntjes. Een verhuistaxateur komt eerst vrijblijvend langs om samen met jou de wensen en mogelijkheden te inventariseren.

Verhuisbedrijf Terneuzen biedt verschillende mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden. Wij kunnen alles voor je regelen met een complete verhuisservice. Kies je bijvoorbeeld voor een ‘turn-key’verhuizing, dan zorgen we dat ook je nieuwe woning weer helemaal is ingericht. Wil je zelf een gedeelte voor je rekening nemen, bijvoorbeeld je persoonlijke spullen of dingen die je zelf gemakkelijk kunt vervoeren, ook dat is geen probleem. De keus is in aan jou, in alle gevallen delen we graag onze ervaring. Bij een beperkt budget kan een deelverhuizing een goede keus zijn. Je bepaalt zelf wat wij voor je doen en wat je zelf doet. Je kunt zelf alleen de grote of juist de kleine spullen verhuizen, of een van onze wagens huren, al dan niet met meewerkend chauffeur. Je bespaart op je verhuizing, met deskundig advies van een Erkende Verhuizer bij de hand.

Contact en offerte

Wil je meer weten over de mogelijkheden om je verhuizing door Geijtenbeek Top Movers te laten regelen, wil je advies? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dat kan per telefoon op 0113 230 230, per fax via 0113 820 210 en per mail: mail@geijtenbeek.com. Voor een offerte op maat kun je ook de buttons op de website gebruiken.

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA