Klantenwaardering:
4.4/5

Verhuisbedrijf Zeeland

Verhuisbedrijf in Zeeland nodig?

Je gaat verhuizen, dan weet je één ding zeker, er komt een boel op je af. Of het nu gaat om een grote of kleine verhuizing, naar een plaats verderop of naar het buitenland, bij een verhuizing komt altijd meer kijken dan je denkt. Verhuisbedrijf Zeeland kan je alle werk of een deel ervan uit handen nemen. Geijtenbeek Top Movers biedt een breed pakket aan verhuisdiensten, in Nederland maar ook binnen Europa. Jij als klant bepaalt in welke mate je onze diensten inzet. Laat je alles door ons regelen, of verhuis je zelf bepaalde spullen? Met onze verhuistaxateur kun je al je wensen bespreken.

Particuliere verhuizingen

Verhuisbedrijf Zeeland verhuist particulier en zakelijk

Persoonlijke verhuizingen vragen om een andere aanpak dan het verhuizen van bedrijven. Geijtenbeek Top Movers verhuist ook scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen, fabrieken en machineparken en musea en kunstcollecties. Voor elk type verhuizing hebben wij een verhuispakket op maat. Indien gewenst, kunnen wij ook het projectmanagement bij de verhuizing verzorgen. In onze moderne opslagruimte kunnen inventarissen voor korte of langere tijd worden opgeslagen, maar ook seizoensopslag van cabrio’s, motoren en boten is bij ons in vertrouwde handen. Bedrijven kunnen ook gebruikmaken van onze diensten op het gebied van archiefopslag en archiefbeheer.

Offerte voor je verhuizing in Zeeland

Wil je meer weten over de diensten die Geijtenbeek Top Movers in huis heeft, advies over je verhuizing of een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch: 0113 230 230; per fax: 0113 820 210 of per mail: mail@geijtenbeek.com. Voor een op maat gemaakte offerte kun je de buttons op onze site gebruiken.

Pand Geijtenbeek