Klantenwaardering:
4.4/5

Verhuisbedrijf Zierikzee

Veilig verhuizen met verhuisbedrijf Zierikzee

Je bent van plan te gaan verhuizen en zoekt alvast een betrouwbaar verhuisbedrijf? Verhuisbedrijf Zeeland is al jaren een begrip in Zeeland en West-Brabant. Wij bieden een zeer uitgebreid pakket verhuisdiensten. Je kunt je verhuizing van A tot Z door ons laten verzorgen, maar ook kiezen voor een deelverhuizing, waarbij je zelf delen voor je rekening neemt. Je kunt de service zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Als jij je wensen kenbaar maakt, gaan wij aan de slag voor een verhuizing op maat. Alles is bespreekbaar.

Particuliere verhuizingen
Pand Geijtenbeek

Verhuisbedrijf Zierikzee is gecertificeerd verhuizer

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dat roepen wij niet zomaar, wij beschikken over diverse keurmerken die dat onderstrepen. Wij zijn Erkend Verhuizer: vertrouwd, veilig en veelzijdig. Ook zijn wij in het bezit van een PPV-certificaat, dit is het keurmerk voor professionele projectverhuizers, een extra waarborg voor zakelijke klanten. Ook op Europees gebied hebben wij de zaken geregeld; we hebben de NIWO vergunning en zijn aangesloten bij Fedemac, het overkoepelend orgaan van erkende verhuisorganisaties in Europa. Verantwoord maatschappelijk ondernemen heeft de aandacht bij Geijtenbeek Top Movers, we zijn dan ook partner van MVO. Wil je het ook eens van een ander horen, op klantenvertellen.nl geven klanten ons een prachtige 8,6.

Neem contact op met ons!

Wil je meer weten over de diensten, tarieven van Geijtenbeek Top Movers, of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0113 230 230, een fax sturen kan via 0113 820 210 of stuur een mail naar mail@geijtenbeek.com. Voor een offerte op maat kun je ook de buttons op onze website gebruiken.

Vrachtwagen verhuizen