Klantenwaardering:
4.4/5

Verhuisbedrijf zorginstelling Zeeland

Verhuisbedrijf zorginstelling Zeeland

Voor specialistische verhuizingen bent u goed bij Geijtenbeek Verhuizers. Zo kunt u als zorginstelling in Zeeland een beroep doen op onze diensten. Diverse zorginstellingen hebben reeds onze expertise op dit gebied ingeschakeld en hebben dat naar volle tevredenheid gedaan. Kies ook voor onze ‘Top Movers’ voor een zorgeloze verhuizing. Zo regelen wij uw zorginstelling verhuizingen tot in de puntjes en bent u binnen korte tijd weer operationeel. Neem voor deze dienstverlening geheel vrijblijvend contact met ons op.

Particuliere verhuizingen
Vrachtwagen verhuizen

Geen stress, wel snel en georganiseerd verhuizen!

Geijtenbeek Verhuizers is hét bedrijf voor het verhuizen van uw zorginstelling maar we bieden nog veel meer diensten aan. Zo bieden wij een verschillende diensten aan; van een service voor een gehele verhuizing maar ook voor het vervoeren van een groot aantal goederen. Onze diensten worden compleet aangepast naar uw wensen. Wij ontdoen u van alle stress door onze jarenlange werkervaring en passende oplossingen! Wilt u echter tijdelijk kantoormeubelen of andere goederen opslaan voordat er gaat worden verhuisd? Dan beschikken wij over een hypermoderne opslagruimte waar u uw goederen langdurig of voor een wat kortere periode kunt laten staan.

Neem contact met ons op

Wanneer u woonachtig bent in Goes of omgeving kunt u ons bellen op 0113 – 230 230. Ook kunt u onze vestiging in Bergen op Zoom telefonisch bereiken. Dit doet u via het volgende telefoonnummer: 0164 246 121. Neemt u liever via de e-mail contact met ons op? Dan kan dat via mail@geijtenbeek.com of via het contactformulier op onze website. Wij horen graag van u!

Pand Geijtenbeek