0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuisdienst Middelburg

Wilt u een verhuisdienst in Middelburg inschakelen voor uw particuliere of zakelijke verhuizing? Dan wilt u natuurlijk gebruik maken van de dienstverlening van een zeer ervaren verhuisdienst in Middelburg, zodat u er zeker van bent dat de verhuizing spoedig en zonder problemen verloopt. In dit geval kunt u uitstekend terecht bij Geijtenbeek Top Movers. Wij garanderen u altijd een optimale kwaliteit van onze professionele verhuisdienst in Middelburg.

Een vriendelijke en betrouwbare verhuisdienst in Middelburg

Wellicht heeft u het al eens meegemaakt; u schakelt een verhuisbedrijf in en na de blijkt dat er spullen kapot of zelfs verdwenen zijn. Dat is natuurlijk verschrikkelijk. Wij doen er alles aan om dit soort vervelende kwesties te voorkomen. Zo zijn alle medewerkers van onze verhuisdienst in Middelburg in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag en wordt hen voortdurend op het hart gedrukt om met alle respect om te gaan met u en uw eigendommen. Hierdoor maakt u bij ons altijd gebruik van een fijne, betrouwbare en zeer vriendelijke verhuisdienst in Middelburg.

U kunt altijd bij ons terecht

Onze verhuisdienst in Middelburg staat klaar voor particulieren en bedrijven in heel de provincie. Wij hebben twee vestigingen waar u een beroep op kunt doen als u een verhuisdienst in de omgeving van Middelburg wilt inschakelen. U kunt contact opnemen met onze vestiging in Goes via 0113-230230 of met onze vestiging in Bergen op Zoom via 0164-246121. U kunt ook mailen naar mail@geijtenbeek.com. Er wordt dan contact met u opgenomen door de juiste vestiging. Wij informeren u graag vrijblijvend over onze mogelijkheden.

 

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA