0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Professionele verhuisdienst rond Vlissingen inschakelen

Een verhuizing zou u volledig zelf uit kunnen voeren. Er zijn echter situaties denkbaar, waarin professionele hulp wenselijk kan zijn! Denk bijvoorbeeld aan een projectverhuizing, de verhuizing van zware meubelstukken, een verhuizing van uw bedrijfspand, enzovoorts. Onze verhuisdienst in Vlissingen helpt u graag verder bij dergelijke verhuizingen. Met een ruime ervaring en de beschikking over diverse hulpmiddelen, kunnen we u altijd van een passende oplossing voorzien. Samen zoeken we naar de meest geschikte manier om uw inboedel te verhuizen. Het voorkomen van schade aan de elementen van uw inboedel staat hierbij logischerwijs voorop. 

Voordelen van Geijtenbeek verhuisdienst in Vlissingen

Er kunnen verschillende redenen zijn om voor de hulp van onze verhuisdienst in Vlissingen te kiezen. Allereerst beschikken wij over de hulpmiddelen om schade aan uw inboedel te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan beschermende kleding, speciale hoezen voor uw schilderijen, enzovoorts. Daarbij hoeft u zelf geen verhuiswagen meer te huren om uw inboedel over te laten brengen naar uw nieuwe woning, een nieuw bedrijfspand of bijvoorbeeld een nieuwe school. Een derde voordeel van het inschakelen van onze verhuisdienst in Vlissingen is het feit, dat u zich niet langer zorgen hoeft te maken over de verhuizing. Veel mensen ervaren een verhuizing als zeer stressvol. 

Meer informatie over onze verhuisdienst in Vlissingen

Wilt u meer weten over de hulp die onze verhuisdienst in Vlissingen u kan bieden? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op. Ook wanneer u direct een afspraak in wilt plannen voor een aanstaande verhuizing, staan we u graag te woord. Samen zoeken we naar de meest geschikte aanpak voor de verhuizing van uw inboedel.   

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA