0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuisdienst Zeeland

Als u op zoek bent naar een goede verhuisdienst in Zeeland, dan zoekt u natuurlijk naar het bedrijf dat uw verhuizing tegen een aantrekkelijke prijs kan realiseren. Echter, de kwaliteit van de verhuisdienst in Zeeland is ook zeker niet onbelangrijk. U wilt er immers wel op kunnen rekenen dat de betreffende verhuisdienst met respect omgaat met uw eigendommen, en met u zelf natuurlijk. U bent van harte welkom om gebruik te maken van de verhuisdienst in Zeeland van Geijtenbeek Top Movers.

Waarom onze verhuisdienst in Zeeland inschakelen?

Wij bieden u een zeer betrouwbare, professionele en vriendelijke verhuisdienst in Zeeland. Wij werken uitsluitend met medewerkers die in het bezit zijn van een VOG-verklaring. Dit houdt in dat u altijd een vriendelijke en respectvolle benadering mag verwachten. Als PPV-gecertificeerd verhuisbedrijf kunnen wij u goede garanties bieden, zoals op een hoogwaardige kwaliteit, een optimale service en aantrekkelijke tarieven. Wij zetten ons dagelijks in om verhuizingen naar wens te laten verlopen met onze verhuisdienst in Zeeland. Hierbij zetten wij ons in voor zowel particulieren als bedrijven.

Twee vestigingen

Wanneer u interesse heeft in onze vakkundige verhuisdienst in Zeeland, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij beschikken over twee locaties. U kunt telefonisch contact opnemen via 0113-230230 (vestiging Goes) of naar 0164-246121 (vestiging Bergen op Zoom). Daarnaast kunt u ook een mail sturen naar mail@geijtenbeek.com. Wij vertellen u graag meer over wat u van onze verhuisdienst in Zeeland mag verwachten. Ons advies is uiteraard volledig vrijblijvend. Wij zijn u graag van dienst.

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA