0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuiskosten Zeeland

U wilt de verhuiskosten in Zeeland beperken wanneer u deze mogelijkheid heeft. Dit is vanzelfsprekend. De kosten voor een verhuizing zijn al hoog genoeg, ongeacht of het gaat om een persoonlijke of een zakelijke verhuizing. Bij een verhuizing komt immers veel kijken. Het is dan ook logisch dat u zoekt naar een voordelige verhuisservice om de verhuiskosten in Zeeland zo laag mogelijk te houden. Toch is de kwaliteit van de service ook belangrijk. U wilt immers wel dat er met respect met uw eigendommen wordt omgegaan. ‘

Lage verhuiskosten in Zeeland met de juiste partij

Wanneer u de verhuiskosten in Zeeland, voor uw particuliere of zakelijke verhuizing, zo laag mogelijk wilt houden, dan bent u aan het juiste adres bij Geijtenbeek Topo Movers. Wij bieden u niet alleen een betaalbare service, maar wij staan ook garant voor een vriendelijke, professionele en betrouwbare service. Wij werken uitsluitend met ervaren verhuizers die u de beste verhuisservice aan willen bieden. U mag dan ook altijd rekenen op een maximale inzet van ons verhuisbedrijf. Daarom zijn wij gegarandeerd de juiste partij voor uw verhuizing in Zeeland.

Neem contact met ons op

Wij hebben twee verschillende vestigingen waar u terecht kunt. U vindt ons in Bergen op Zoom en in Goes. Voor meer informatie of persoonlijk advies kunt u eens contact opnemen. Mail naar mail@geijtenbeek.com of bel naar 0113 – 230 230 (vestiging Goes) of naar 0164 – 24 61 21 (vestiging Bergen op Zoom).

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA