0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuisservice Middelburg

Wilt u een verhuisservice in Middelburg inschakelen om u te ondersteunen bij het verhuizen? Veel mensen vinden het lastig om een verhuizing goed te organiseren. Er komt dan ook veel kijken bij een verhuizing en de meeste mensen doen het niet met regelmaat. Hierdoor komt er veel op u af tijdens een verhuizing. Een verhuisservice in Middelburg kan u in de omgeving helpen verhuizen. Wanneer u op zoek bent naar een ervaren en betrouwbare verhuisservice in Middelburg of regio, dan bent u aan het juiste adres bij Geijtenbeek Top Movers.

Uw ervaren verhuisservice in Middelburg en regio

Wij staan voor u klaar wanneer u gebruik wilt maken van het gemak van een ervaren verhuisservice in Middelburg of regio. Onze onderneming werkt vanuit twee verschillende locaties, namelijk in Goes en in Bergen op Zoom. Hierdoor kunnen wij u ook uitstekend van dienst zijn wanneer u een verhuisservice in Middelburg nodig heeft. Samen met u bekijken wij wat de mogelijkheden zijn en wat uw verwachtingen zijn van de verhuisdienst. Zo kunnen wij onze dienstverlening goed aanpassen op wat u nodig heeft. Hierdoor kunt u altijd rekenen op een goede verhuisservice in Middelburg die uitstekend past bij uw specifieke wensen en eisen.

Neem contact op

Heeft u een goede verhuisdienst in Middelburg of regio nodig? Wij staan voor u klaar met een betrouwbare service tegen betaalbare tarieven. Wilt u meer weten? Dan kunt u een mail sturen naar mail@geijtenbeek.com. Uiteraard kunt u ook altijd even bellen. Bel dan naar 0113 – 230 230 (locatie Goes) of naar 0164 – 246 121 (locatie Bergen op Zoom). 

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA