0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Professionele verhuisservice bij Vlissingen inschakelen 

Kies voor onze professionele verhuisservice nabij Vlissingen, wanneer u verzekerd wilt zijn van een onbezorgde verhuizing. Bij een verhuizing komt vaak veel meer kijken, dan veel mensen op voorhand verwachten. Daarbij is een verhuizing intensief, zorgt het voor veel stress en is de kans op schade aan uw inboedel relatief groot. Denk aan verhuisdozen die scheuren door een te zware belasting, meubels die langs een muur of trapleuning schuren, enzovoorts. Geijtenbeek Verhuizers beschikt over de ervaring en hulpmiddelen om uw verhuizing tot een goed einde te kunnen brengen. Samen met u bekijken we vooraf, hoe de verhuizing het beste kan worden aangepakt. 

Verhuisplan van onze verhuisservice nabij Vlissingen

Een verhuizing rond Vlissingen begint voor ons altijd bij het opstellen van een verhuisplan. Iedere verhuizing is anders, waardoor ook uw verhuizing een unieke aanpak vergt. Welke elementen van uw inboedel zijn het kwetsbaarst? Op welke manier kunnen uw spullen het beste in de verhuiswagen worden ingeladen om zo efficiënt mogelijk te verhuizen? Enzovoorts. Bij een verhuizing naar uw nieuwe woning bieden we u altijd de mogelijkheid om bepaalde klussen zelf uit te voeren. Denk aan het in- en uitpakken van verhuisdozen, het uit elkaar schroeven van grote meubels, enzovoorts. 

Meer informatie over onze verhuisservice bij Vlissingen

Wilt u meer weten over onze aanpak bij een verhuizing? Of wilt u direct een afspraak inplannen met onze verhuisservice rond Vlissingen? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. We voorzien u graag van persoonlijk advies, over de mogelijkheden die u bij een verhuizing heeft. Samen zoeken we naar de beste oplossing om uw inboedel veilig en zonder schade over te brengen naar een nieuwe woning. 

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA