Klantenwaardering:
4.4/5
Verhuizen Zeeland

Verhuizen in Zeeland

Voor verhuizen in Zeeland moet u bij Geijtenbeek Top Movers zijn. Geijtenbeek Verhuizers is gevestigd in Goes, hét centrum van Zeeland. Door heel Zeeland en de aangrenzende regio’s voeren wij verhuizingen uit. Een familiebedrijf, met hart voor kwaliteit. Dus wilt u verhuizen naar Zeeland, vanuit Zeeland of binnen Zeeland, dan kunt u niet om Geijtenbeek heen. En natuurlijk is Top Movers Geijtenbeek Verhuizers een Erkende Verhuizer. Vraag offerte aan!

Particuliere verhuizingen

Verhuistips:

Vaste verhuisdag-taken

Er zijn bezigheden waarop je elke verhuisdag kunt rekenen.

Probeer er rekening mee te houden door voorafgaand aan de verhuisdag deze taken al te omschrijven in je verhuisagenda. Zo weetje zeker dat je op deze belangrijke dag niets vergeet.

Opruimen en schoonmaken

Omdat de verhuiswagen door de verhuizers wordt geladen, heb je in je oude woning niet veel meer te doen. Je kunt de tijd die de verhuizers nodig hebben om in te pakken en alles te vervoeren naar je nieuwe woning nuttig gebruiken om de nieuwe bewoners een plezier te doen en het huis leeg en netjes achter te laten.

Als je een huurhuis verlaat, ben je in de meeste gevallen zelfs contractueel verplicht het huis netjes en in de oude staat achter te laten. Lees het huurcontract nog eens na op deze verplichting.

Na het vullen van gaatjes in de muren, het verwijderen van vloerbedekking en het afschroeven van het naambordje kun je het huis schoonmaken. Het zal in de meeste gevallen niet nodig zijn om het huis kraakhelder achter te laten, vooral niet als de nieuwe bewoners nog gaan verbouwen.

Vraag ze eventueel wat zij verwachten van de manier waarop je de woning achterlaat.