Klantenwaardering:
4.4/5

Zorginstelling verhuizen Goes

Zorginstelling verhuizen bij Goes

Veel particulieren kiezen voor de hulp van een professioneel verhuisbedrijf, wanneer zij naar een nieuwe woning verhuizen. Niet voor niets, het bespaart hen veel moeite en stress. Bij een verhuizing komt meer kijken, dan men op voorhand vaak vermoedt. Laat staan wanneer het om een school, een bedrijf of bijvoorbeeld een zorginstelling gaat. Een zorginstelling verhuizen rond Goes betekent dat niet alleen zorg moet worden gedragen voor het veilig overbrengen van de inboedel; het is minstens zo belangrijk om de overlast voor zorgbehoevenden binnen de zorginstelling tot een minimum te beperken. Geijtenbeek Verhuizers helpt u graag op weg, wanneer u een zorginstelling gaat verhuizen.

Verhuizen vrachtwagen
img_6750_27095268539_o-

Aanpak bij een zorginstelling verhuizen rond Goes

Een zorginstelling verhuizen rond Goes begint voor ons bij een inventarisatie van de inboedel. Welke medische hulpmiddelen moeten naar de nieuwe locatie van de zorginstelling worden verhuisd? Om hoeveel bedden gaat het? Welke apparatuur moet worden afgekoppeld, om op de nieuwe locatie weer te worden aangekoppeld? Enzovoorts. Op basis van de inboedel wordt een plan van aanpak gemaakt voor de verhuizing. Hierbij wordt sterk rekening gehouden met de cliënten binnen de zorginstelling. Hoe kunnen we er alles aan doen om hen zo min mogelijk overlast te bezorgen?

Afspraak plannen voor zorginstelling verhuizen bij Goes

Wilt u een zorginstelling verhuizen bij Goes? Neem tijdig contact met ons op, zodat we de tijd hebben om deze verhuizing goed voor te bereiden. Daar heeft iedereen baat bij. We vertellen u graag meer over de wijze waarop we de verhuizing van uw zorginstelling aanpakken en welke hulpmiddelen we hierbij gebruiken. Ook voor andere verhuizingen kunt u rekenen op de expertise en kennis van Geijtenbeek Verhuizers. Hoe kunnen we u van dienst zijn?

adviseur