Klantenwaardering:
4.4/5
Geijtenbeek Verhuizers
0113 – 230 230 We staan voor u klaar!

Zorginstelling verhuizen Terneuzen

Zorginstelling verhuizen in Terneuzen

Een zorginstelling verhuizen rond Terneuzen vergt een andere aanpak dan de verhuizing van een particuliere inboedel. Zorg voor een goede voorbereiding, om te voorkomen dat cliënten of patiënten veel hinder ondervinden van de naderende verhuizing. Vaak is zo’n verhuizing al spannend genoeg voor hen. Het kan zelfs tot gevaarlijke situaties leiden, wanneer medische apparatuur niet correct verhuisd en opnieuw aangesloten wordt binnen het nieuwe pand. Geijtenbeek Verhuizers heeft een ruime ervaring met dergelijke projectverhuizingen. We zetten deze ervaring graag in om uw zorginstelling te verhuizen rond Terneuzen.

Inboedel verhuizen
img_7098_38842120452_o-

Aanpak bij een zorginstelling verhuizen rond Terneuzen

Zoals reeds aangehaald vergt een zorginstelling verhuizen rond Terneuzen een gedegen aanpak. Vaak starten we met een inventarisatie van de inboedel van de zorginstelling, op basis waarvan een plan van aanpak opgesteld wordt. Hierbij wordt gekeken naar de volgorde waarin de verschillende elementen van de inboedel verhuisd moeten en kunnen worden. Evenals dat beschreven wordt hoe de verschillende medische elementen binnen de zorginstellingen worden ingepakt met beschermende materialen. Het moet ieder risico op schade aan deze componenten uit de weg gaan. Schade aan de inboedel van uw zorginstelling kan grote consequenties hebben voor uw cliënten.

Op korte termijn zorginstelling verhuizen bij Terneuzen

Wilt u op korte termijn een zorginstelling verhuizen bij Terneuzen? Neem gerust contact met ons op, zodat we u kunnen adviseren over de beste aanpak hierbij. Samen doen we er alles aan de overlast voor uw bewoners, cliënten of patiënten tot een minimum te beperken. U kunt overigens niet alleen voor een zorginstelling verhuizen bij Terneuzen terecht bij Geijtenbeek Verhuizers. We helpen u ook graag bij de verhuizing van een bedrijfs- of particuliere inboedel naar een nieuw pand.

Verhuizen particulier