0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Bedrijfsverhuizing Middelburg

Voor uw bedrijfsverhuizing in Middelburg wilt u natuurlijk een professionele en ervaren partij inschakelen. Bij een bedrijfsverhuizing in Middelburg komt immers aanzienlijk meer kijken dan bij een particuliere verhuizing. U heeft te maken met groter materieel, een ruime inboedel, belangrijke documenten en archieven die veilig moeten blijven tijdens het transport van A naar B. Dit laat u niet zomaar aan de eerste de beste over. Zoekt u een professionele onderneming met een ruime ervaring in het realiseren van een goede bedrijfsverhuizing in Middelburg? Dan kunt u goed terecht bij Geijtenbeek Top Movers.

Een goed verzorgde bedrijfsverhuizing in Middelburg

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsverhuizing in Middelburg perfect volgens plan verloopt, zodat u uw werkzaamheden op de nieuwe locatie snel kunt hervatten. Tijd is immers geld. Wij houden de verhuistijd zo kort mogelijk en pakken alles toch zeer professioneel aan. Zo plannen wij de bedrijfsverhuizing in Middelburg tot in het detail en werken wij volgens een strak schema. Wij zetten uitsluitend betrouwbare en ervaren verhuizers in, waarvan wij kunnen garanderen dat deze met respect omgaan met uw eigendommen tijdens de bedrijfsverhuizing in Middelburg.

Twee vestigingen staan voor u klaar voor uw bedrijfsverhuizing in Middelburg

Geijtenbeek Top Movers heeft twee vestigingen waar u terecht kunt voor uw bedrijfsverhuizing in Middelburg, in Bergen op Zoom en in Goes. Voor meer informatie kunt u eens contact opnemen. Mail naar mail@geijtenbeek.com of bel naar 0113-230230 (vestiging Goes) of naar 0164-246121 (vestiging Bergen op Zoom). Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden betreffende uw bedrijfsverhuizing in Middelburg. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA