0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Kosten voor verhuizen in Vlissingen 

Bent u bezig met de plannen voor een verhuizing naar of vanuit Vlissingen? Geijtenbeek Verhuizers is u graag van dienst. Onze vakmensen hebben een ruime ervaring in uiteenlopende soorten verhuizingen. Denk aan een particuliere verhuizing, een projectverhuizing en bijvoorbeeld een bedrijfsverhuizing. Laten we samen kijken, op welke manier we uw verhuizing het beste aan kunnen pakken! Wilt u eerst een indicatie van de kosten voor verhuizen in Vlissingen? In dat geval sturen we u graag een vrijblijvende offerte toe. 

Inschatting kosten verhuizen in Vlissingen 

De kosten voor verhuizen rond Vlissingen worden bepaald door verschillende factoren. Denk aan de afstand tussen uw huidige woning of bedrijfspand en uw nieuwe adres. Ook de taken die u door onze verhuizers uit wilt laten voeren kunnen per verhuizing verschillen. Mogelijk heeft u de verhuisdozen zelf al ingepakt en heeft u onze hulp enkel nodig voor het vervoer hiervan. Anderen kiezen ervoor om de volledige verhuizing uit te besteden. Hierbij zorgen we niet alleen voor het vervoer van de meubels en verhuisdozen, maar ook voor het in- en uitpakken. Zo heeft u zelf geen omkijken naar de verhuizing! Wat zijn uw wensen? 

Vrijblijvende indicatie kosten verhuizen in Vlissingen

Wilt u meer weten over de kosten van verhuizen rond Vlissingen met Geijtenbeek Verhuizers? Of bent u benieuwd welke diensten wij u aanbieden? Neem in dat geval eens contact met ons op. Zoals reeds beschreven stellen we graag een vrijblijvende offerte voor u op, gebaseerd op uw wensen. Op onze website leest u meer over onze dienstverlening. Naast het verhuizen van uw inboedel kunnen we overgebleven meubels bijvoorbeeld tijdelijk voor u opslaan. 

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA