0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Professionele hulp van onze projectverhuizer

Bij een verhuizing komt vaak meer kijken, dan veel mensen verwachten. In het bijzonder, wanneer het om projectverhuizingen gaat. Denk bijvoorbeeld aan de verhuizing van een school, een overheidsinstantie, een zorginstelling, een compleet bedrijf, enzovoorts. Voor een dergelijke verhuizing kan de hulp van een projectverhuizer wenselijk zijn. Die projectverhuizer vindt u bij Geijtenbeek Verhuizers. Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten projectenverhuizingen. De reeds beschreven verhuizingen zijn hier voorbeelden van. Met welke type projectverhuizing kunnen we u van dienst zijn? 

Projectverhuizer voor uiteenlopende soorten verhuizingen

Zoals reeds beschreven werd, kan onze projectverhuizer u bij de uitvoering van verschillende soorten projectverhuizingen van dienst zijn. Samen zoeken we naar de manier, waarop zo’n verhuizing het beste kan worden uitgevoerd. Vaak starten we met een inventarisatie van de complete inboedel. Op basis van deze inventarisatie stellen we vervolgens een verhuisplan op. U wilt dat de inboedel veilig en op verantwoorde wijze naar uw nieuwe pand verhuisd wordt. Tegelijkertijd mogen uw leerlingen, patiënten of bijvoorbeeld medewerkers hier zo min mogelijk hinder van ondervinden. Wij houden hier rekening mee bij het opstellen van het verhuisplan 

Persoonlijk advies van een projectverhuizer

Bent u benieuwd hoe wij uw projectverhuizing aan zouden pakken? Of wilt u meer weten over de verhuizingen die wij in het verleden hebben uitgevoerd? Neem in beide gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord! Bovenal staat een verantwoorde, professionele en veilige manier van werken voorop bij het uitvoeren van verhuizingen. Zo minimaliseren we de kans op schade aan uw inboedel tijdens een verhuizing. 

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA