Klantenwaardering:
4.4/5
Geijtenbeek Verhuizers
0113 – 230 230 We staan voor u klaar!

Projectverhuizer

Professionele hulp van onze projectverhuizer

Bij een verhuizing komt vaak meer kijken, dan veel mensen verwachten. In het bijzonder, wanneer het om projectverhuizingen gaat. Denk bijvoorbeeld aan de verhuizing van een school, een overheidsinstantie, een zorginstelling, een compleet bedrijf, enzovoorts. Voor een dergelijke verhuizing kan de hulp van een projectverhuizer wenselijk zijn. Die projectverhuizer vindt u bij Geijtenbeek Verhuizers. Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten projectenverhuizingen. De reeds beschreven verhuizingen zijn hier voorbeelden van. Met welke type projectverhuizing kunnen we u van dienst zijn?

Willem Geijtenbeek
Vrachtwagen verhuizen

Projectverhuizer voor uiteenlopende soorten verhuizingen

Zoals reeds beschreven werd, kan onze projectverhuizer u bij de uitvoering van verschillende soorten projectverhuizingen van dienst zijn. Samen zoeken we naar de manier, waarop zo’n verhuizing het beste kan worden uitgevoerd. Vaak starten we met een inventarisatie van de complete inboedel. Op basis van deze inventarisatie stellen we vervolgens een verhuisplan op. U wilt dat de inboedel veilig en op verantwoorde wijze naar uw nieuwe pand verhuisd wordt. Tegelijkertijd mogen uw leerlingen, patiënten of bijvoorbeeld medewerkers hier zo min mogelijk hinder van ondervinden. Wij houden hier rekening mee bij het opstellen van het verhuisplan

Persoonlijk advies van een projectverhuizer

Bent u benieuwd hoe wij uw projectverhuizing aan zouden pakken? Of wilt u meer weten over de verhuizingen die wij in het verleden hebben uitgevoerd? Neem in beide gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord! Bovenal staat een verantwoorde, professionele en veilige manier van werken voorop bij het uitvoeren van verhuizingen. Zo minimaliseren we de kans op schade aan uw inboedel tijdens een verhuizing.

Pand Geijtenbeek