0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Projectverhuizing in Middelbrug laten uitvoeren 

Naast de hulp die wij u kunnen bieden bij particuliere verhuizingen, bieden we u ook graag hulp bij een projectverhuizing. Een projectverhuizing in Middelburg kan bijvoorbeeld de verhuizing van een school zijn, maar ook van een bedrijf of een zorgaccommodatie. Het is in dergelijke situaties belangrijk om de overlast voor medewerkers of patiënten tot een minimum te beperken. U moet er immers niet aan denken, dat medische voorzieningen een lange tijd niet toegankelijk zijn door de verhuizing. Geijtenbeek Verhuizers helpt u vooraf de nodige voorbereidingen te treffen! We vertellen u er graag meer over. 

Aanpak van een projectverhuizing in Middelburg 

Het opstellen van een verhuisplan voor een projectverhuizing in Middelburg begint bij een inventarisatie van de inboedel. Op basis hiervan kijken we naar een geschikte volgorde voor het overbrengen van losse elementen. Ook kijken we hierbij naar de beschermende materialen die benodigd zijn om schade aan de inboedel te kunnen voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van beschermende kleden. Voor kunst hebben we losse beschermende hoezen. Tot slot bepalen we in overleg, welke taken u mogelijk zelf uit wilt voeren. Denk hierbij aan het los- en aankoppelen van IT-voorzieningen in het pand, het uit elkaar halen van bureaus, enzovoorts. 

Projectverhuizing in Middelburg inplannen 

Heeft u ook een verhuizing op de planning staan voor uw school, zorgaccommodatie of bedrijf? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op dit vlak. Samen zoeken we naar de beste manier om uw inboedel van A naar B te brengen, waarbij de overlast tot een minimum wordt beperkt. Wanneer wilt u verhuizen? 

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA